Varför
Team Together?

Vi tror på att alla ska kunna vara med. Team Together ska verka för att förenkla sättet idrottslag och skolklasser tjänar pengar genom en digital tjänst som grundar sig i affiliate-marknadsföring. Dagens metoder för ett team att tjäna pengar kräver i många fall ett stort engagemang från alla inblandade. Med vår tjänst vill vi göra det enklare för ett team att tjäna pengar för att motverka utanförskap på grund av ekonomiska förutsättningar.


Allt började på scenen

ShoeStrings UF och Student Engage Techcnologies UF vann årets tjänst i respektive Stockholmsregioner. Backstage fick vi chansen att växla några ord och det gick från att dela scen till att dela företag. Av över 670 uf-företag i Stockholm, och över 9000 uf-företag i Sverige var det vi som fick stå på scenen och att vi fungerar så bra med varandra trots helt olika egenskaper är för att vi alla besitter en stark passion för entreprenörskap och företagande. Sedan UF har vi vunnit spendrups stipendium 2018 och Red Bull Basement 2019. Vi vill förbättra vårt samhälle genom att förverkliga våra idéer. Vi drömmer stort, men inte större än vi agerar. Vi är Team Together, tillsammans gör vi skillnad.

Vårt Team:

Nils Berg

Nils Berg har en ledarförmåga utöver det vanliga. Under 2017-2018 vann han som VD för ShoeStrings UF årets tjänst och årets hållbara UF-företag i Stockholm. I de nationella tävlingarna blev han av 9000 uf-företag tvåa i årets hållbara UF-företag. Som ledare har han vunnit årets unga ledare med nomineringen "Med sina entreprenöriella förmågor har Nils fått sitt UF-företag att lyckats ta deras idé och göra den till verklighet, samt med sitt driv lyckats få andra storparter att involvera sig i deras projekt. Dessutom visar han en riktig ledarandra. Han är en person med karisma och en stark utstrålning. Med en strävan efter att nå sammanhållning och gemenskap i gruppen, visar Nils att han är en sann ledare som sätter alla i centrum." Utöver detta vann han Mindclubs årliga stipendium till en ung, lovande ledare.


Nils.Berg@teamtogether.se

Sixten Hassler

Genom dedikerat och hårt arbete lyckades Sixten Hassler tillsammans med Nils Berg omvandla en simpel idé till samarbeten med stora aktörer och vinster i Stockholmsregionen i tävlingarna årets tjänst och årets hållbara uf-företag samt ta en andraplacering i kategorin årets hållbara uf-företag under SM. Med sitt kreativa tänkande kommer Sixten ofta på smarta idéer på lösningar till olika problem och marknadsföringstaktiker. Han har även en bra förmåga att socialisera sig bland nya människor för att knyta kontakter. Genom framgången med ShoeStrings UF fick Sixten möjligheten att delta på ett av Sveriges största entreprenörskaps-event för unga företagare, Emax Sverige. Där fick han möjligheten att utvecklas som företagare genom att ta del av föreläsningar och företags-cases och utmärkte sig i tävlingarna bland några av Sveriges främsta unga entreprenörer.

Sixten.Hassler@teamtogether.se

Erik Berglund

Erik Berglund har stor erfarenhet av arbete inom föreningslivet. Han är i dagsläget aktiv som spelare i Duvbo IK samt ledamot i föreningens verksamhetsgrupp och har tidigare även varit ledare i klubben. Under 2018 ledde han sitt gymnasiearbete “Att spåra fertilitet via doft” till Stockholmsfinal i Utställningen Unga Forskare. Hans vana att leda grupper och att alltid hålla ordning och reda är något Team Together kommer ha stor nytta av. Med en inre drivkraft att alltid uppnå perfektion kombinerat med en värdefull analytisk förmåga kommer Erik bidra till att strukturera arbetet vilket möjliggör för en explosionsartad tillväxt.

Erik.Berglund@teamtogether.se

Erik Enger Karlson

Erik Enger Karlson har i flera år utvecklat webbtjänster som använts av allt från byggentreprenader till skolelever och elevorganisationer landet över. Han är VD över Student Engage Technologies UF som var finalister och fick andra plats i tävlingarna Årets Tillväxtföretag, Årets innovation och Årets Tjänst i UF SM 2018 samt blev rankat top 10 utav alla UF företag 2018. Erik använder nu denna företagsamhet för att tillsammans med sina kollegor ge Team Together samma Innovativitet, tillväxt och kvalié av tjänst. Team Together kommer med Eriks programmerings och designförmåga kunna få igång företaget och dess tjänst nära intill inget kapital och driftkostnader för tjänsten. Erik har dessutom stor kunskap av de juridiska nödvändigheterna som krävs för en tjänst som denna, och har även kontakter inom juristvärlden för att fokus ska kunna läggas på annat än de nya GDPR lagarna. Att skapa och marknadsföra en tjänst som driver engagemang och intäkter till en förening för ungdomar är inget nytt för Erik, och med denna erfarenhet kommer Team Together med ytterst få oförväntade hinder nå gigantiska höjder!

erik.engerkarlson@teamtogether.se