Tjäna pengar till laget eller klassen

Gratis att använda - Köp det du ändå skulle köpa - Inga risker för teamet

"Jag minns själv när jag var 12 år och vissa i mitt lag behövde jobba extra på helgerna som domare för att kunna följa med på sommarcupen. Samtidigt som vissa i mitt lag hade föräldrar som kunde köpa ett dussin av den smått överprisade produkten med ett varumärke som jag aldrig tidigare hört talas om, medan andra inte fick en enda såld och sedan fick ord som 'oengagerad' och 'oseriös' i omklädningsrummet. Därefter fick de inte ens följa med på det bästa under hela året, sommarcupen.

Idrott är så mycket mer än bara sport. Det är också en gemenskap. En plats där du kan släppa allt och bara göra det du älskar. Vi vill att det ska fortsätta vara så, men framförallt att alla ska kunna vara med. Oavsett ekonomiska förutsättningar vill vi att du ska kunna bidra till verksamheten. Att tjäna pengar till laget har sett likadant ut i över 20 år. En förändring behöver ske och vi på Team Together är redo att ta det ansvaret." - Nils Berg, VD, Team Together

Vi är fyra 20-åringar som skapat och tillhandahåller en plattform där du som privatperson kan stötta ett idrottslag/skolklass genom att näthandla från välkända butiker. Visionen är att du ska kunna köpa det du ändå skulle köpt för samma pris du ändå hade betalat. Samtidigt kan du stötta ditt valda team med en del av köpets värde.

Det här är en långsiktig strategi som fungerar för alla. Som förälder finns det både tid och pengar att spara genom att göra dina köp genom köpcentrumet. Som spelare i laget, eller som elev i skolklassen slipper du känna pressen över att behöva sälja svårsålda produkter. Istället kan du fokusera på att utvecklas i skolan, eller lägga mer energi på den idrott du brinner för.

Duvbo IK F04 valde att vara med och beta-testa vårt köpcentrum. En vecka efter vårt besök på deras föräldramöte hade teamet tjänat 1000 kr. Dessa pengar tjänade de genom att handla saker som de ändå ville ha. En person köpte schampo, en annan bläckpatroner. Det väsentliga är att det var produkter som dessa personer ändå ville köpa. Det finns ingen gräns över hur mycket, eller hur ofta du kan handla. Allt avgör du själv!

Team Together tror på det vi gör och vi gör denna resa tillsammans. Varje köp genom Team Together tar oss ett köp närmare en idrott där ekonomi inte leder till utanförskap. Vill du vara med och förändra kan du registrera ditt team på vår sida redan idag.

Dessutom erbjuder vi oss åka ut till föräldramöten, styrelsemöten eller andra liknande sammankomster. Bor ni utanför Stockholm kan vi istället erbjuda Skype-möten och webinars. Är ni intresserade av att vara med är det bara att registrera sig idag!